Miles Teller vervangt Armie Hammer in serie over de productie van 'The Godfather'

Miles Teller vervangt Armie Hammer in serie over de productie van 'The Godfather'

De door seksueel wangedrag beschuldigde Armie Hammer wordt vervangen door Miles Teller voor de aankomende Paramount+-serie The Offer waarin hij de rol van producer Al Ruddy speelt.

De carrière van Hammer hangt aan een zijden draadje nu er allemaal beschuldigingen van ongepast gedrag opduiken. Het verhaal van The Offer gaat over het maken van de film The Godfather (1972) en wordt een heel gedetailleerde serie. Miles Teller kennen we vooral van de film Whiplash (2014) en van Only the Brave (2017). Teller wordt tot de lichting nieuwe talenten gerekend.

De eerste en laatste aflevering van de tiendelige serie wordt geregisseerd door Dexter Fletcher, die we vooral kennen van de film Bohemian Rhapsody (2018). Nikki Toscano en Michael Toklin schreven verschillende afleveringen voor de serie.

De serie wordt geproduceerd door Paramount+. Deze streamingsdienst is nog niet in Nederland beschikbaar. Ook het Amerikaanse CBS heeft interesse in de serie. Of de serie later in Nederland te zien zal zijn en wie het gaat uitzenden is nog onbekend.

In The Godfather staat Don Vito Corleone aan het hoofd van een grote maffiafamilie in New York. Leden van een concurrerende familie besluiten drugs te verkopen in de stad. Don Vito moet helemaal niets van drugs weten en laat dit ook blijken. Dit leidt tot een hoop problemen, moordaanslagen en ontvoeringen.

The Godfather is zonder meer een iconische film en misschien wel de beste film aller tijden. The Offer slaat natuurlijk op de uitspraak van Don Corleone (Marlon Brando): "I'm gonna make him a offer he can't refuse". Francis Ford Coppola is de regisseur van de film en Al Ruddy was destijds de producent. Deze Ruddy zal deze serie ook mee produceren dus ook nu houdt hij een vinger in de pap.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws