Videoland maakt releasedatum van seizoen 2 van realityserie 'Like Monica' bekend met korte video

Videoland maakt releasedatum van seizoen 2 van realityserie 'Like Monica' bekend met korte video
31 mei 2021 om 16:42

Fans van Monica Geuze hoeven niet lang meer te wachten: het tweede seizoen van Like Monica (2020) komt er aan! Videoland kondigt zojuist op sociale media aan dat de nieuwe afleveringen vanaf komende week te zien zullen zijn.

De streamingsdienst maakt de datum bekend in een video waarin we zien hoe de realityster zelf, te midden van haar verbouwing, het woord aan haar fans richt. Alles wat we over die verbouwing willen weten, en nog veel meer, zien we in het aankomende seizoen. Kijk de video waarin Geuze de releasedatum zelf aankondigd hier:

In Like Monica krijgen we een intiem kijkje in het leven van Monica Geuze. In tegenstelling tot haar eigen vlogs geeft de vlogster en presentatrice voor deze serie de regie uit handen. In het eerste seizoen zagen we hoe zij en haar dochter de quarantaineperiode doorkwamen. Ook kregen we een inkijkje in haar liefdesleven en nam Geuze ons mee in het proces van het opzetten van haar nieuwe cosmeticalijn. Wat we (behalve de verbouwing) het komende seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Like Monica (2020)
Vlogster, presentatrice, schrijfster en actrice Monica Geuze is te zien in haar eigen reallifeserie: 'Like Monica'.

Het eerste seizoen van Like Monica is nu te zien op Videoland. Het tweede seizoen is daar vanaf 9 juni te zien. Het volledige aanbod van Videoland vind je hier.

Beeld: Still 'Like Monica' via TMDb
Tekst: Videoland

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand Video's VideolandLike Monica (2020)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws