Vin Diesel warmt ons op voor de terugkeer naar de bioscoop in nieuwe 'Fast & Furious 9'-video

Vin Diesel warmt ons op voor de terugkeer naar de bioscoop in nieuwe 'Fast & Furious 9'-video
1 juni 2021 om 09:46

Net als wij allemaal kan ook Vin Diesel niet wachten tot de bioscopen weer open gaan, en gelukkig is dat mooie moment eindelijk in zicht. Vanaf zaterdag openen in Nederland de bioscopen weer, en een maandje later kunnen we daar Fast & Furious 9 (2021) gaan bekijken! De acteur bereidt ons in een korte video alvast voor op dat bioscoopbezoek.

In de video zien we beelden uit de actiescènes van de aankomende actiethriller, die worden begeleid door de stem van Diesel. Hij spreekt de kijkers toe: "De bioscoop is al meer dan 100 jaar een plek waar mensen elkaar ontmoeten om vermaakt te worden. Na zo'n lange pauze is het nu tijd om weer samen te komen." De acteur gaat door over het belang van samen film kijken: samen lachen, samen juichen voor de hoofdpersonages, en samen geloven in het onmogelijke. Kijk de hele video hier:

Fast & Furios 9 is geregisseerd door Justin Lin. Hij maakte al vier eerdere Fast & Furious-films, die allevier goed scoorden. Naast Diesel spelen ook Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris 'Ludacris' Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron, John Cena en Cardi B mee in de film.

Fast & Furious 9 (2021)
5.3
Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.

De film gaat, natuurlijk, over Dominic Toretto. Hij leidt inmiddels een rustig leven met zijn gezin, maar het gevaar is nooit ver. Daarom is Dom altijd op zijn hoede, en de aanval komt dit keer uit onverwachte hoek: het verleden. Hij roept zijn team weer bij elkaar, en samen doen ze er alles aan om een van de 's werelds gevaarlijkste huurmoordenaars te stoppen. Totdat ze ontdekken wie hij is: Doms verdwenen broer Jakob.

Fast & Furious 9 is vanaf donderdag 8 juli 2021 in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Fast & Furious 9' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopFast & Furious 9 (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws