Marvel Studios deelt een nieuwe clip van 'Black Widow'

Marvel Studios deelt een nieuwe clip van 'Black Widow'
13 juni 2021 om 18:19

Na meer dan een jaar uitstel komt de releasedatum van Black Widow (2021) steeds dichterbij. De film zou vorig jaar mei al te zien moeten zijn in de bioscoop, maar door de pandemie wordt dat nu 7 juli. Met nog iets minder dan een maand te gaan, deelt Marvel Studios nieuwe beelden. Bekijk ze hieronder.

Black Widow, ook bekend als Natasha Romanova, werd na haar geboorte aan de Russische geheime dienst (KGB) gegeven. De KGB trainde haar om hun ultieme geheime agent te worden. Als de Sovjet-Unie uiteindelijk uitelkaar valt, probeert de regering haar te vermoorden. Vandaag de dag is Black Widow actief als freelance-agent in New York en probeert ze zo goed als ze kan om te gaan met haar verleden als spion en haar leven en relaties voordat ze een Avenger werd.

Black Widow wordt geregisseerd door Cate Shortland en zal de eerste film zijn in fase vier van de 'Marvel Comic Universe'. Het project is ook aangeboden aan Nomadland (2020)-regisseur Chloe Zhao, maar zij koos uiteindelijk voor The Eternals (2021), een ander Marvel-project. Scarlett Johansson zal voor de achtste keer terugkeren als Black Widow en ook Florence Pugh, Rachel Weisz en William Hurt zijn in de film te zien.

Black Widow draait vanaf 7 juli in de bioscoop.

Black Widow (2021)
6.9
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.
Beeld: Still 'Black Widow' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopBlack Widow (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws