Eindelijk: de finale-afleveringen van hitserie 'Vikings' zijn vanaf 1 juli te zien op Netflix

Eindelijk: de finale-afleveringen van hitserie 'Vikings' zijn vanaf 1 juli te zien op Netflix
23 juni 2021 om 17:24

Het is eindelijk zo ver: de tweede helft van het laatste seizoen van Vikings (2013–2020) zal vanaf volgende week te zien zijn op Netflix. De tien afleveringen zijn de finale van de show, en veel fans kijken er al lange tijd naar uit.

De serie van Michael Hirst speelt zich af aan het einde van de 8e eeuw, de periode waarin het tijdperk van de Vikingen begon. Vikings draait om onder andere Ragnar Lothbrok, een krijger die niets liever doet dan nieuwe gebieden ontdekken en andere boten en dorpen plunderen. Samen met zijn familie doet hij er alles aan om heerser over alle Vikingstammen te worden. In de eerste helft van seizoen 6 volgen we onder andere Bjorn en Ivar. In de trailer van de laatste afleveringen krijgen we een voorproefje van hoe het die twee in de finale-afleveringen zal vergaan:

De tien finale-afleveringen zijn sinds januari al exclusief te zien voor gebruikers van Ziggo met het Movies & Series-pakket. Die groep kijkers is echter beperkt: de meeste fans van de serie kijken via Netflix. Ook zij kunnen vanaf volgende week donderdag 1 juli genieten van de grote finale van de serie.

Vikings (2013–2020)
8.5
Het einde van de 8e eeuw, aan het begin van het tijdperk van de Vikingen. In 'Vikings' wordt het verhaal verteld van Ragnar Lothbrok, een vikingkrijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee.

De eerste vijf seizoenen Ă©n de eerste helft van het zesde seizoen zijn nu te zien op Netflix. De laatste 10 afleveringen van de serie verschijnen volgende week, op 1 juli.

Beeld: Still 'Vikings' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVikings (2013–2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws