Winactie Transformers: The Last Knight

Win bioscoopkaarten en een sleutelhanger


19 juni 2017 om 16:09

Winactie Transformers: The Last Knight

In de spectaculaire nieuwe actiefilm Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock).

Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Transformers: The Last Knight is vanaf donderdag 22 juni in de Nederlandse bioscopen te zien, vanaf 21 juni zijn al voorpremières te bekijken! Lees onderaan deze pagina hoe je een prijzenpakket kunt winnen!

Vrijkaarten winnen

Winactie

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op twee bioscoopkaarten voor Transformers: The Last Knight en een sleutelhanger. We verloten vijf prijzenpakketten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij graag zou willen winnen!

De actie loopt t/m 25 juni, de winnaars krijgen hierna bericht.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

Reacties

ReactiesMeer nieuwsberichten en winacties

Bekijk meer recente nieuwsberichten

Kerstfilms en -series

Kerstfilms

Het is bijna Kerstmis, dus er zijn weer veel kerstfilms en goede series te zien. Bekijk hier wat er te zien is:

Nieuw: series op FilmVandaag

Nieuw: series op FilmVandaag Vanaf nu kun je hier ook alles over je favoriete series vinden! Lees meer of bekijk de top 100 series.

Films op tv de komende dagen