Gerucht: voormalig 'Spider-Man'-acteur Tobey Maguire keert terug in 'Spider-Man: No Way Home'

Gerucht: voormalig 'Spider-Man'-acteur Tobey Maguire keert terug in 'Spider-Man: No Way Home'

Tobey Maguire, vandaag 46 geworden, is momenteel vermoedelijk druk met het filmen van de nieuwe Spider-Man: No Way Home (2021). De acteur, bekend van zijn rol als Marvels superheld Spider-Man en diens alter ego Peter Parker in de trilogie van Sam Raimi, zou in New York zijn gespot voor de opnames van de nieuwe Marvel-film.

Het is bijna 20 jaar geleden dat we hem voor het eerst als Spider-Man zagen in Spider-Man (2002) en daarop volgend Spider-Man 2 (2004) en Spider-Man 3 (2007). Hoewel Maguire daarna nog wel enkele rollen vertolkte, is het inmiddels al enige tijd stil rondom de acteur. Zijn laatste film was The Boss Baby (2017), waarin hij enkel te horen was als Tim. De laatste keer dat hij in een film verscheen was in 2014 in Pawn Sacrifice (2014).

Vandaag maakte een fan via Twitter bekend dat hij Maguire in New York heeft ontmoet en dat hij niet ontkende daar te zijn voor de verfilming van Spider-Man: No Way Home. Hierover is nog niets bevestigd door de acteur zelf of Marvel Studios. Wel verschenen er meerdere video's uit New York waarin we de acteur scènes voor een film zien doorlopen; het is uiteraard moeilijk vast te stellen of dit voor de nieuwe Marvel-film is. Daarnaast feliciteert Sony Pictures France de acteur vandaag met zijn verjaardag en tagt in dit bericht het officiële instagram account van Spider-Man: No Way Home.

Eerder ontkende de huidige Spider-Man-acteur, Tom Holland, dat Maguire betrokken zou zijn bij de nieuwste Spider-Man-film. Daarentegen is wel bekendgemaakt dat de slechterikken uit vorige films zullen terugkeren.

Fans hoeven niet lang meer te wachten, de release van de nieuwste Spider-Man staat gepland voor 16 december.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
Beeld: Still 'Spider-Man 3' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop CelebritiesSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws