Keri Russell en Ray Liotta spelen in de nieuwe film 'Cocaine Bear' van Elizabeth Banks

Keri Russell en Ray Liotta spelen in de nieuwe film 'Cocaine Bear' van Elizabeth Banks

Actrice Elizabeth Banks heeft de cast voor Cocaine Bear (2023) ingevuld. Zo zullen Keri Russell, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O'Shea Jackson Jr. en Jesse Tyler Ferguson rollen spelen in het Universal-project.

Het is een waargebeurd verhaal uit 1985, over een zwarte beer van meer dan 175 pond, die de inhoud opat van een rugzak gevuld met meer dan 70 pond cocaine, die door de plaatselijke drugssmokkelaar Andrew Thornton uit een vliegtuig was gedropt. De beer werd later dood aangetroffen aan een overdosis drugs. Het verhaal speelt zich af in Kentucky.

De film wordt eind augustus in Ierland opgenomen. Het script is geschreven door Jimmy Warden en Universal gaat de film uitbrengen. Er is nog niet veel bekend over het plot maar de film wordt omschreven als een karakter-gedreven thriller.

Russell zal later dit jaar nog te zien zijn in Antlers (2021), de nieuwe film van Guillermo del Toro. Liotta is dit jaar ook nog te zien in de film The Many Saints of Newark (2021) van regisseur Alan Taylor.

Voor Banks zal het na de films Pitch Perfect 2 (2015) en Charlie's Angels (2019) haar eerste thriller worden die ze zal gaan regisseren. Daarnaast blijft ze ook actief als actrice.

Het is nog onbekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn.

Beeld: Still 'Mrs. America' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsCocaine Bear (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws