Disney+ deelt trailer van documentaire 'Stuntman' van producent Dwayne Johnson

Disney+ deelt trailer van documentaire 'Stuntman' van producent Dwayne Johnson
20 juli 2021 om 10:17

Stuntmannen zijn onmisbaar in Hollywood, en toch zie je ze bijna nooit. In de nieuwe documentaire Stuntman (2018) is dat anders. De film, die door Dwayne Johnson geproduceerd werd, draait helemaal om professionele stuntman Eddie Braun.

Braun heeft al een indrukwekkende carrière als stuntman achter de rug, maar is nog lang niet klaar. In Stuntman volgt regisseur Kurt Mattila hem intensief terwijl hij de gevaarlijkste stunt in de filmgeschiedenis voorbereidt én uitprobeert. Kijk de trailer hier:

Naast Eddie Braun werkten ook Elia P. Popov en Scott Truax mee aan de film van regisseur Mattila. Stuntman is geproduceerd door Dwayne Johnson en Dany Garcia.

Stuntman (2018)
6.8
Regisseur Kurt Mattila volgt de professionele stuntman Eddie Braun terwijl hij de gevaarlijkste stunt in de filmgeschiedenis voorbereidt én uitprobeert.

Stuntman is vanaf aanstaande vrijdag, 23 juli, te zien op Disney+. Ben je benieuwd naar welke films en series er binnenkort nog meer op Disney+ verschijnen? Bekijk ons volledige overzicht hier.

Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+Stuntman (2018)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws