De eerste trailer van 'Jackass Forever' is nu te zien

De eerste trailer van 'Jackass Forever' is nu te zien

De Jackass-heren zijn na een aantal jaar weer (deels) terug met weer een hele hoop ellendige stomme, maar bovenal pijnlijke en grappige stunts. Ze noemen dit avontuur hun laatste kruistocht. Nog een keer gaan zij alles, wat niet kan en niet mag, doen en daarna houden ze het naar zeggen voor gezien. De pijnlijke trailer van Jackass Forever (2022) is nu te zien.

Voor Steve-O was het een verrassing dat deze film gemaakt is, hij zegt dat de Jackass (2000–2002)-leden eigenlijk te oud zijn om nog stunts uit te voeren, daarbovenop is er in de afgelopen tien jaar veel gebeurd. In juni 2020 kwam ster van de show, Ryan Dunn, om het leven bij een auto-ongeluk. Fans van Jackass noemen deze nieuwe film daarom ook wel Jackass 4: We Ain't Dunn Yet. Ook Bam Margera zal niet meer te zien zijn in Jackass Forever, Paramount ontsloeg de stuntman omdat zijn alcoholprobleem te ontregelend zou werken. Margera was het hier zelf allerminst mee eens en probeerde de film te boycotten.

Net zoals bij voorgaande Jackass-films wordt opnieuw gesproken over de heftigste film tot nu toe met de allergevaarlijkste stunts ooit. Johnny Knoxville en Steve-O belandden na de eerste dag filmen al in het ziekenhuis na hun poging op een loopband te springen die op volle vaart aanstond.

Jackass Forever draait vanaf 21 oktober in de bioscoop.

Jackass Forever (2022)
Na tien jaar is de Jackass-crew terug in Jackass 4: 'Jackass Forever' voor hun laatste kruistocht, waarbij ze hulp krijgen van een aantal interessante nieuwkomers.
Beeld: Still 'Jackass 4' via TMDb
Tekst: Universal Pictures

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopJackass Forever (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws