Winactie Jumanji: Welcome to the Jungle

Win een prijzenpakket!


11 december 2017 om 16:48

Winactie Jumanji: Welcome to the Jungle

In Jumanji: Welcome to the Jungle ontdekken vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji, waar ze nog nooit van hebben gehoord. Ze worden meteen de junglewereld van het spel ingetrokken en veranderen in de game-personages die ze zelf kozen, Al snel komen ze erachter ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten...

Jumanji: Welcome to the Jungle is vanaf donderdag 21 december in de Nederlandse bioscopen te zien. Lees onderaan deze pagina hoe je een prijzenpakket kunt winnen!

Prijzenpakket winnen

Winactie

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op een prijzenpakket met daarin twee bioscoopkaarten en een veldfles! We verloten vijf prijzenpakketten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij graag zou willen winnen en wie weet kun jij volgende week genieten van deze film!

De actie loopt t/m 17 december, de winnaars krijgen hierna bericht van ons.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

Reacties

ReactiesMeer nieuwsberichten en winacties

Bekijk meer recente nieuwsberichten

Laatste recensies

Lees meer recensies…