Disney+ verlengt animatieserie 'Star Wars: The Bad Batch' met een tweede seizoen

Disney+ verlengt animatieserie 'Star Wars: The Bad Batch' met een tweede seizoen
5 augustus 2021 om 16:06

Disney+ heeft goed nieuws voor Star Wars-fans: de streamingdienst verlengt animatieserie Star Wars: The Bad Batch (2021– ) namelijk met een tweede seizoen.

Disney+ maakt het goede nieuws bekend op Instagram aan de hand van een korte video. Ook onthult de streamingdienst gelijk al dat het nieuwe seizoen volgend jaar verschijnt. Wanneer precies in 2022, is nu nog niet bekend.

De animatieserie volgt de elite en experimentele klonen van de Bad Batch, die we voor het eerst zagen in Star Wars: The Clone Wars (2008–2020), terwijl ze hun weg vinden in een snel veranderend sterrenstelsel in de nasleep van deze Clone War. De leden van de Bad Batch bezitten elk een uitzonderlijke vaardigheid die hen tot buitengewoon effectieve soldaten en een formidabele bemanning maakt. In het tijdperk na de Clone War ondernemen ze gewaagde huurmissies terwijl ze zich staande proberen te houden en een nieuw doel proberen te vinden.

Morgen is weer een nieuwe aflevering van Star Wars: The Bad Batch te zien op Disney+, met volgende week vrijdag de laatste aflevering van het eerste seizoen. Het tweede seizoen verschijnt ergens in 2022, een precieze releasedatum is daar nu nog niet van bekend.

Star Wars: The Bad Batch (2021– )
8.0
'Star Wars: The Bad Batch' speelt zich af net na de gebeurtenissen uit de film 'Star Wars: Revenge of the Sith' en volgt de avonturen van een groepje experimentele kloonsoldaten die elk over een uniek talent beschikken en een nieuw levensdoel proberen te vinden na Order 66.
Beeld: Still 'Star Wars: The Bad Batch' via Disney+
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Star Wars: The Bad Batch (2021– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws