Actiethriller 'The Ice Road' met Liam Neeson vanaf deze week te zien in de bioscoop

Actiethriller 'The Ice Road' met Liam Neeson vanaf deze week te zien in de bioscoop

Vanaf deze week is Liam Neeson te bewonderen op het witte doek in The Ice Road (2021), waarin hij samen met Laurence Fishburne op pad gaat om een groep mijnwerkers te redden.

Nadat een afgelegen diamantmijn in het verre noorden van Canada instort, moet een 'big rig'-ijscoureur een onmogelijke reddingsmissie over een bevroren oceaan leiden om de 26 gevangen mijnwerkers te redden. Ze krijgen te maken met dooiend water en een zware storm en ontdekken dat de echte bedreiging er een is die ze nooit hebben zien aankomen.

Bekijk hier de trailer van The Ice Road:

De actiethriller is in andere landen al even te zien nadat Netflix hier de distributierechten bemachtigde. In Nederland wordt de film uitgebracht door Dutch FilmWorks, waardoor deze gewoon in de bioscoop in première gaat. Naast Neeson en Fishburne worden de overige hoofdrollen gespeeld door Benjamin Walker, Amber Midthunder, Marcus Thomas, Ray McKinnon, Holt McCallany, Matt McCoy en Martin Sensmeier.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot

The Ice Road draait vanaf aanstaande donderdag 19 augustus in de bioscoop. In sommige bioscopen is de film nu al te zien als voorpremière.

The Ice Road (2021)
5.6
Nadat een afgelegen diamantmijn in het verre noorden van Canada is ingestort, leidt Ice Road Trucker Mike (Liam Neeson) een onmogelijke reddingsmissie over een bevroren oceaan om het leven van de gevangen mijnwerkers te redden, ondanks het ontdooiende water en een dreiging die ze nooit hebben zien aankomen...
Beeld: Still 'The Ice Road' via Filmdepot

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Ice Road (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws