Falcon krijgt zijn eigen superheldenfilm: Anthony Mackie speelt de hoofdrol in 'Captain America 4'

Falcon krijgt zijn eigen superheldenfilm: Anthony Mackie speelt de hoofdrol in 'Captain America 4'

Anthony Mackie heeft met Marvel getekend voor een nieuwe rol. En niet zomaar een rol: Mackie zal de hoofdrol spelen in de vierde Captain America-film. Daarvoor kruipt hij opnieuw in de huid van het personage Falcon.

Marvel Studios heeft verdere details over het project tot nu toe goed geheim weten te houden. Het is niet bekend wie er nog meer mee zullen spelen in de film.

Mackie speelde voorheen onder andere in het prijswinnende oorlogsdrama The Hurt Locker (2008), in Clint Eastwoods Million Dollar Baby (2004) en in misdaaddrama The Hate U Give (2018). Recentelijk kennen we hem als het personage The Falcon, dat nu samen met The Winter Soldier een eigen serie heeft. Mackie kroop in de huid van The Falcon voor verschillende Marvel-films, waaronder Captain America: The Winter Soldier (2014), Avengers: Infinity War (2018), Captain America: Civil War (2016) en Ant-Man (2015).

Het scenario van Captain America 4 wordt geschreven door Malcolm Spellman, de hoofdschrijver en bedenker van The Falcon and the Winter Soldier. Dat doet hij samen met Dalan Musson. Het is nog niet bekend wie de film zal regisseren. De productie is nog niet begonnen.

De eerste drie Captain America-films zijn nu te zien via Disney+, Pathé Thuis en Ziggo On Demand.

Beeld: Still 'The Falcon and the Winter Soldier' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films CelebritiesCaptain America: The First Avenger (2011)Captain America: The Winter Soldier (2014)Captain America: Civil War (2016)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws