Letitia Wright raakt lichtgewond op de set van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Letitia Wright raakt lichtgewond op de set van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Letitia Wright is woensdag in Boston kort in het ziekenhuis opgenomen met lichte verwondingen na een incident op de set van Black Panther: Wakanda Forever. Dat heeft een woordvoerder van Disney laten weten in een officiële verklaring.

Wat er precies gebeurt is, is niet duidelijk, behalve dat het incident gebeurde tijdens het opnemen van een scène waarin de actrice een stunt doet.

Letitia Wright heeft vandaag lichte verwondingen opgelopen tijdens het filmen van een stunt voor Black Panther: Wakanda Forever. Ze wordt momenteel verzorgd in een plaatselijk ziekenhuis en zal naar verwachting spoedig worden ontslagen.

Woordvoerder Disney

Wright werd voor de zekerheid even naar het ziekenhuis gebracht, maar werd een paar uur later al weer ontslagen. Het voorval en de lichte verwonding zorgen niet voor vertraging van het productieschema, laat Disney ook weten.

Er is nog maar weinig bekend over het plot van Black Panther: Wakanda Forever. Wright kruipt opnieuw in de huid van Shuri, de jongere, briljante zus van T'Challa, die nieuwe technologie ontwerpt voor Wakanda. De film wordt geregisseerd door Ryan Coogler. Coogler schreef ook het script voor de film, samen met Joe Robert Cole.

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf woensdag 6 juli 2022 in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Urban Hymn' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws