Nieuwe trailer 'No Time to Die' belooft een explosief einde aan Daniel Craigs tijd als 007

Nieuwe trailer 'No Time to Die' belooft een explosief einde aan Daniel Craigs tijd als 007

Daniel Craig kruipt in No Time to Die (2021) voor de laatste keer in de huid van agent 007. In de gloednieuwe trailer krijgen we voor de laatste keer een voorproefje van zijn afsluitende optreden. De 25e James Bond-film draait vanaf eind september in de bioscoop.

James Bond (Daniel Craig) heeft inmiddels zijn onstuimige leven als geheim agent achter zich gelaten en geniet van de rust op Jamaica. Helaas is dit van korte duur, als hij wordt gestoord door zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter (Jeffrey Wright). Hij vraagt hem een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot… De missie brengt hem naar een nieuwe mysterieuze schurk (Rami Malek) die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Bekijk hier de nieuwe trailer van No Time to Die:

Naast deze internationale trailer, krijgt de VS andere beelden te zien. Hierin zit een korte samenvatting van alle films van Craig als de geheim agent en blikken de beelden terug op hoe hij tot dit punt is gekomen. Ook zien we hierin hoe Bond het opneemt tegen misdadigers in zijn Aston Martin en krijgen we nieuwe aanwijzingen over Safins (Malek) plot, waarbij Bond en Q ontdekken hoe hij van plan is mensen in wapens te veranderen.

De 25e James Bond-film zou oorspronkelijk in april 2020 al uitkomen, maar werd toen door de pandemie meerdere keren uitgesteld. No Time to Die draait vanaf 30 september in de bioscoop.

No Time to Die (2021)
7.4
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.
Beeld: Still 'No Time to Die' via Filmdepot
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopNo Time to Die (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws