Clint Barton ontmoet Kate Bishop in de eerste trailer van Marvel-serie 'Hawkeye'

Clint Barton ontmoet Kate Bishop in de eerste trailer van Marvel-serie 'Hawkeye'
13 september 2021 om 15:31

Jeremy Renner en Hailee Steinfeld zijn vanaf november op Disney+ te bewonderen in de gloednieuwe Marvel-serie Hawkeye (2021), over de gelijknamige held die we kennen uit de films. Vanaf vandaag is eindelijk de eerste trailer te zien.

Clint Barton heeft eindelijk tijd om met zijn familie door te brengen, het is zelfs de eerste kerst in jaren die hij met zijn vrouw en dochter kan zijn. Maar dan komt een gemaskerde schuld in beeld die de onderwereld terroriseert. Toen Hawkeye op een moordpad was tijdens Avengers: Endgame (2019), nadat hij zijn gezin verloor door Thanos, heeft hij flink wat vijanden gemaakt. Hij ontmoet Kate Bishop en zijn kerstplannen lopen in het water…

Bekijk hier de trailer van Hawkeye:

Bishop is een personage in het Marvel-universum dat uiteindelijk de rol van Hawkeye overneemt. Hawkeye zal haar in de serie trainen om haar hierop voor te bereiden. Naast een eerste trailer onthult Disney tevens de officiële poster.

Hawkeye is vanaf 24 november wekelijks te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Hawkeye (2021)
Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerst. Is dat mogelijk?
Beeld: Still 'Hawkeye' via Disney / Marvel Studios
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+Hawkeye (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws