Nazmiye Oral over haar rol als nieuwe drugsbaas in 'Undercover' seizoen 3: 'Het is een stevige tante'

Nazmiye Oral over haar rol als nieuwe drugsbaas in 'Undercover' seizoen 3: 'Het is een stevige tante'
16 september 2021 om 15:39

Nazmiye Oral is binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van Undercover (2019– ). Ze neemt de rol van Leyla Bulut op zich, die aan het hoofd staat van een geavanceerde drugsbende. Bij Jinek (2020– ) doet ze deze week een boekje open over het nieuwe personage in de Netflix-serie.

In seizoen 3 van Undercover is Bob ontslagen bij de politie moet hij mogelijk de gevangenis in wegens wangedrag. Ferry komt juist vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Oral is duidelijk, deze nieuwe drugsbaas doet wat ze moet doen, en ook nog eens met plezier.

Het is een stevige tante, ze doet wat ze moet doen. Het is een zakenvrouw, maar ook een moeder en een geliefde. Daarbij kan ze heel goed doen wat ze moet doen. Ze leidde het drugskartel met haar man en dat heeft ze door omstandigheden moeten overnemen. Maar eerlijk, dat doe ze wel met veel plezier en verve. Het ligt haar enorm.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Oral kan zichzelf goed vinden in het personage omdat ze zelf ook gewend is om over haar angsten heen te stappen. Voor haar rol heeft ze zich daarnaast wel goed moeten voorbereiden, zo las ze zich in in het verhaal van Matild Manukyan, een boordeelhoudster.

Ze heeft uiteindelijk 37 bordelen gehad en zij was zes jaar op rij degene die de meeste belasting betaalde in Istanbul. […] Als haar gevraagd werd waarom ze zoveel betaalde. Dan zei ze: 'Ik wil laten zien dat ik mijn eer heb. Ik kan wel een bordeelhouder zijn, maar ik houd van mijn land en ik heb mijn eer'. En ik dacht: 'Zo is Layla ook'. Ze handelt wel in xtc, maar ze heeft haar principes en zo wil ze wel in haar gemeenschap gezien worden.

Bekijk hier een deel van het interview met Eva Jinek.

Wanneer Undercover seizoen 3 op Netflix is te zien, is nu helaas nog steeds niet bekend. Verwacht wordt dat we dit najaar nog kunnen genieten van nieuwe afleveringen.

Undercover (2019– )
7.8
Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws