Opnames Tim Burtons Netflix-serie 'Wednesday' begonnen

Opnames Tim Burtons Netflix-serie 'Wednesday' begonnen
18 september 2021 om 16:34

In februari werd officieel bekendgemaakt dat Netflix het hoogste bod plaatste voor Tim Burtons serie Wednesday. Wednesday draait om Addams Family-lid Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez. Sinds de aankondiging van de serie afgelopen winter, wordt er beetje bij beetje steeds meer duidelijk over Tim Burtons nieuwste project. Inmiddels weten we bijvoorbeeld dat de cast compleet is en dat de opnames begonnen zijn.

Het is voor de legendarische regisseur Burton, die bekend is van blockbusters als Edward Scissorhands (1990), Big Fish (2003) en Corpse Bride (2005), de eerste keer dat hij werkt aan een tv-productie. Jenna Ortega zal te zien zijn als Wednesday zelf. Ortega is geen onbekende bij de Netflix-kijkers, eerder was zij al te zien als Ellie in You (2018– ) en Katie Torres in Yes Day (2021). Wednesdays moeder zal worden gespeeld door niemand minder dan Catherina Zeta-Jones en ook voor de rol van haar man Gomez is er een acteur gevonden, Luis Guzmán. Isaac Ordonez kruipt in de rol van Puglsey Addams. Victor Dorobantu zal te horen zijn als de enige echte Thing en ook Lurch is weer van de partij en zal deze keer gespeeld worden door George Burcea.

Tim Burton begon eerder deze maand al aan de opnames. Het is nog niet bekend tot wanneer er gefilmd zal worden. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk ongeveer 60 minuten lang. Nu al wordt er gespeculeerd dat dit de grootste Netflix-serie tot nu toe zal worden.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt.

Beeld: Still 'Wednesday' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws