Eerste beelden te zien van horrorfilm 'Paranormal Activity: Next of Kin'

Eerste beelden te zien van horrorfilm 'Paranormal Activity: Next of Kin'
23 september 2021 om 11:47

De Paranormal Acitivity-reeks gaat binnenkort verder met Paranormal Activity: Next of Kin (2021), dit keer geen vervolg maar een reboot. De eerste spannende teasertrailer van de nieuwe horrorfilm is nu te zien.

Details over het plot zijn nu nog niet bekend, maar zoals we gewend zijn van de Paranormal Activity-films die ons al sinds 2009 de stuipen op het lijf jagen, bestaat de film wederom uit zogeheten found footage-beelden. Dit keer weet regisseur William Eubank er echter ook normaal opgenomen shots tussen te plaatsen.

Hoewel er nog niet veel bekend is over het plot, zien we dat een jonge vrouw wordt terug verwelkomd in een gemeenschap, waarvan de leden mogelijk betrokken zijn bij een soort bovennatuurlijk ritueel. De hoofdrollen worden gespeeld door Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert en Henry Ayers-Brown.

Bekijk hier de eerste teasertrailer van Paranormal Activity: Next of Kin:

Paranormal Activity: Next of Kin zou oorspronkelijk in de VS in de bioscoop uitkomen, maar verschijnt toch op 29 oktober direct op Paramount+, een Amerikaanse streamingdienst die vooralsnog niet beschikbaar is in Nederland. Via welk platform en wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, is nu nog niet bekend.

Beeld: Still 'Paranormal Activity: Next of Kin' via Paramount+
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsParanormal Activity: Next of Kin (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws