Netflix kondigt tweede seizoen van romantische dramaserie 'Sex/Life' aan

Netflix kondigt tweede seizoen van romantische dramaserie 'Sex/Life' aan
27 september 2021 om 16:36

De romantische dramaserie Sex/Life (2021– ) wordt verlengd met een tweede seizoen! Dat heeft Netflix vandaag bekendgemaakt. De streamingdienst kondigde het nieuws aan in een video op Twitter.

Het eerste seizoen van de serie draait om Billie, een vrouw die samen met haar gezin net naar een van de buitenwijken van Connecticut is verhuisd. Ze groeide op in New York en heeft nogal heimwee naar haar oude leven, vooral naar het spannende seksleven dat ze daar met haar ex had. Ze schrijft haar gevoelens en frustraties van zich af in een dagboek, wat een prima remedie is, totdat haar man het boekje vindt en leest. Vanaf dat moment verandert alles.

De laatste aflevering van seizoen 1 eindigde nogal open, en liet veel fans van de show met vragen achter. Gelukkig zullen we die binnenkort allemaal beantwoord zien, want er komen nieuwe afleveringen van Sex/Life aan. Bekijk de aankondiging van Netflix hier.

Sex/Life is bedacht en gemaakt door Stacy Rukeyser en de hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos en Margaret Odette. De inspiratie voor de serie komt (onder andere) uit het boek 44 Chapters About 4 Men, de memoires van schrijver B.B. Easton.

Sex/Life (2021– )
5.3
Billie, een pasgetrouwde huisvrouw en moeder die net met haar nieuwe man Cooper naar de buitenwijken van Connecticut is verhuisd, is van oorsprong een wilde tiener uit New York City.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Sex/Life verschijnt. Het eerste seizoen van de serie is nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Sex/Life' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixSex/Life (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws