Netflix kondigt drie nieuwe kerstfilms aan, eerste beelden nu te zien

Netflix kondigt drie nieuwe kerstfilms aan, eerste beelden nu te zien

Als het aan Netflix ligt, hoeven we ons de komende wintermaanden niet te vervelen. De streamingdienst heeft vannacht maar liefst drie nieuwe films aangekondigd die rond de kerstdagen op het platform zullen verschijnen. Bekijk de eerste beelden van de films hieronder.

De eerste film die op het platform verschijnt is The Princess Switch 3: Romancing The Star (2021), de derde film in de Princess Switch-serie. De film draait om Koningin Margaret, die samen met haar dochter prinses Stacy en nicht Fiona moet samenwerken om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen. De drie vrouwen worden alledrie gespeeld door Vanessa Hudgens, en de film verschijnt op 18 november op Netfilix.

Een ruime week later, op 26 november, verschijnt A Castle for Christmas (2021). Die film draait om een Amerikaanse schrijfster, gespeeld door Brooke Shields. Het personage van Shields wil graag een kasteel in Schotland kopen, maar de eigenaar weigert om zijn kasteel af te staan aan een Amerikaan. Op zoek naar een compromis leren de twee elkaar beter kennen dan ze vantevoren gedacht hadden.

December trappen we af met komische dramafilm Single All the Way (2021), die op de 2de op Netflix verschijnt. In de film volgen we Peter, die zijn beste vriend vraagt om zijn nep-vriendje te zijn voor de feestdagen, om zo de lastige vragen van zijn familie te vermijden. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan, en wanneer Peters moeder hem ongevraagd op een blind-date stuurt, loopt alles helemaal in de soep.

Ben je benieuwd naar welke films en series er binnenkort nog meer op Netflix verschijnen? Hier vind je ons volledige overzicht. Het huidige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'The Princess Switch 3: Romancing the Star' via Netflix / Mark Mainz
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix KerstThe Princess Switch 3: Romancing The Star (2021)Single All the Way (2021)A Castle for Christmas (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws