Genoten van 'Kastanjemanden'? Bekijk dan ook deze 5 Deense thrillerseries op Netflix

Genoten van 'Kastanjemanden'? Bekijk dan ook deze 5 Deense thrillerseries op Netflix
12 oktober 2021 om 07:17

Heb jij ook zo genoten van de Deense thrillerserie Kastanjemanden (2021) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 Deense thrillerseries die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van Kastanjemanden.

Andere handige Netflix-pagina's:

5 The Rain

The Rain (2018–2020)
6.3
Kijk op Netflix • Zes jaar nadat een dodelijk virus bijna de hele bevolking van Scandinavië heeft weggevaagd, komen de Deense broer en zus, Simone en Rasmus, uit hun bunker.

Zes jaar nadat een meedogenloos virus bijna alle mensen in Scandinavië heeft uitgeroeid, komen twee Deense broers en zussen uit de veiligheid van hun bunker om te ontdekken dat alle overblijfselen van de beschaving verdwenen zijn. Al snel sluiten ze zich aan bij een groep jonge overlevenden en samen beginnen ze aan een gevaarlijke zoektocht door het verlaten Scandinavië, op zoek naar enig teken van leven.

Bekijk hier de trailer van The Rain:

4 Modus

Modus (2015– )
6.7
Kijk op Netflix • Tijdens een besneeuwd kerstseizoen in Zweden wordt niet alleen psycholoog en profiler Inger Johanne Vik, maar ook haar autistische dochter aangetrokken tot een onderzoek naar een aantal verontrustende sterfgevallen, waarmee ze detective Ingvar Nyman ontmoet van de Zweedse nationale politie.

In deze Deens/Zweeds/Noorse serie worden psychologe Inger Johanne Vik en haar autistische dochter betrokken bij een onderzoek naar een aantal verontrustende sterfgevallen. Ze ontmoet rechercheur Ingvar Nyman, die naar Uppsala wordt gestuurd om de schokkende moord op bisschop Elisabeth Lindgren op kerstavond te onderzoeken.

Bekijk hier de trailer van Modus:

3 Below the Surface

Below the Surface (2017– )
7.3
Kijk op Netflix • Na een treinkapingen discussieert een land over een grote som losgeld terwijl een vastberaden teamleider de reddingsoperatie aanstuurt.

Het leven van vijftien Denen wordt op zijn kop gezet wanneer de metrotrein waarin ze reizen wordt gekaapt door onbekende daders, die dreigen elk van hen een voor een te doden als hun eisen niet worden ingewilligd. De politici discussiëren over het al dan niet onderhandelen met terroristen. Het hele land vraagt zich af of een grote som losgeld de oplossing is terwijl een vastberaden teamleider de reddingsoperatie aanstuurt.

Bekijk hier de trailer van Below the Surface:

2 Bedrag

Bedrag (2016–2019)
7.6
Kijk op Netflix • Wanneer een lijk in de zee bij een windmolenpark voor de kust van Denemarken wordt gevonden, weigert Mads, de politiedetective die aan het onderzoek is toegewezen, te geloven dat het slechts een ongeluk is.

In Bedrag, of Follow the Money in het Engels, wordt een lijk in de zee bij een windmolenpark voor de kust van Denemarken gevonden. Mads, de politiedetective die aan het onderzoek is toegewezen, weigert te geloven dat het slechts een ongeluk is. Het snel groeiende energiebedrijf Energen komt naar boven als verdachte en Mads raakt verstrikt in een web van duistere financiële en juridische transacties.

Bekijk hier de trailer van Bedrag:

1 The Bridge

The Bridge (2011–2018)
8.6
Kijk op Netflix • Als er een misdaad gepleegd wordt rond de brug die Zweden en Denemarken verbindt worden de Zweedse en Deense politie gedwongen om samen te werken tijdens hun jacht op de moordenaar.

Een misdaad rond een brug verbindt Zweden en Denemarken met elkaar. De Zweedse en Deense politie moeten gedwongen samenwerken, wat problemen veroorzaakt in de jurisdictie. Saga Norén (Sofia Helin) uit het Zweedse Malmö en de vriendelijke gezinsvader Martin Rohde (Kim Bodnia) uit Kopenhagen worden partners. Lukt het ze om te vinden wie er achter deze gruwelijke moord zit? The Bridge staat op plaats 16 in onze Top 100 beste mysteryseries.

Bekijk hier de trailer van The Bridge:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Kastanjemanden' via Netflix / Tine Harden

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixKastanjemanden (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws