Sam Heughan onthult de eerste teasertrailer van 'Outlander' seizoen 6

Sam Heughan onthult de eerste teasertrailer van 'Outlander' seizoen 6
9 oktober 2021 om 18:25

Goed nieuws voor fans van Outlander (2014– ): Sam Heughan deelt zojuist de eerste teasertrailer van het nieuwe seizoen. Seizoen 6 start in de VS begin 2022, zo maakt zender Starz tevens bekend.

De teaser laat vooral zien dat we richting de Amerikaanse Revolutie gaan. Seizoen 6 gebaseerd op deel 6 van de boekenreeks van Diana Gabaldon: A Breath of Snow and Ashes. Hierdoor weten we dat Jamie nog steeds onder druk zal staan om zijn manschappen te herenigen in de naam van King George.

Bekijk hier de eerste teasertrailer van Outlander seizoen 6:

Helaas wordt het aankomende seizoen korter dan we gewend zijn van de serie. Zo zal seizoen 6 maar uit acht afleveringen staan, met een extra lange eerste aflevering. Gelukkig stopt de serie hierna niet, een zevende seizoen is ook al aangekondigd.

Het zesde seizoen wordt in de VS in 2022 uitgezonden. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Wanneer het nieuwe seizoen daarna in Nederland op Netflix verschijnt, is nu nog niet bekend.

Outlander (2014– )
8.4
De serie 'Outlander' volgt het leven van Claire Randall *(Caitriona Balfe), een gelukkig getrouwde verpleegster die kort na de Tweede Wereldoorlog op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.
Beeld: Still 'Outlander' via Starz
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sOutlander (2014– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws