Moiraine Sedai verheldert haar missie in 'The Wheel of Time'-video

Moiraine Sedai verheldert haar missie in 'The Wheel of Time'-video

Nog minder dan een maand te gaan en de nieuwe Amazon Prime Video-serie The Wheel of Time (2021– ) gaat in première. Over het algemeen houdt de streamingdienst details over het plot goed onder de pet, maar zo nu en dan krijgen we toch een weetje over de serie te lezen. In een nieuwe video legt hoofdpersonage Moiraine Sedai haar doel uit. Daarnaast zijn er ook achter de schermen beelden verschenen. De video's zijn nu te zien.

The Wheel of Time speelt zich af in een fantasiewereld waar magie alleen toegankelijk is voor vrouwen. Moiraine gaat op pad met vijf jonge vrouwen en mannen. Het wordt een gevaarlijke reis. Benieuwd waar ze naar op zoek zijn? Moiraine legt het uit in onderstaande video.

Via het officiële Twitteraccount van Amazon Prime Video werd onlangs ook een achter de schermen video gedeeld. In onderstaande video zien we niet alleen fragmenten van de making-of, maar wordt ook hoofdrolspeelster Rosamund Pike geïnterviewd evenals productieleider Rafe Judkins.

Naast Pike zijn er ook rollen voor Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoë Robins en Josha Stradowski. Terwijl wij binnenkort kunnen genieten van het eerste seizoen van de serie, wordt er weer hard gewerkt aan het tweede seizoen. Wanneer seizoen 2 verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.

The Wheel of Time is vanaf 19 november te zien op Amazon Prime Video.

The Wheel of Time (2021– )
7.5
Moiraine (Rosamund Pike) is lid van de machtige vrouwenorganisatie Aes Sedai. Als zij aankomt in het dorpje Two Rivers, komt ze terecht in een gevaarlijk avontuur met vijf jonge mannen en vrouwen.
Beeld: Still 'The Wheel of Time' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Video on demand Amazon Prime VideoThe Wheel of Time (2021– )

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws