Paramount bevestigt plannen voor meerdere 'Star Trek'-films

Paramount bevestigt plannen voor meerdere 'Star Trek'-films

Brian Robbins, de nieuwe voorzitter van Paramount Pictures, sprak onlangs voor het eerst over de ontwikkeling van meerdere Star Trek-films. Dat de plannen er liggen is nu officieel bevestigd, er wordt zelfs gewerkt aan een animatiefilm.

Over de geplande films zegt de voorzitter het volgende:

Wat we in de bioscoop zullen laten zien, is cruciaal voor de gezondheid van de Star Trek-franchise. Het is geen geheim dat de grote bioscoopfilms financieel van groot belang zijn. We zitten middenin de ontwikkelingen. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan, maar we zijn nog niet klaar.

Volgens Robbins is er geen specifieke reden waarom Paramount al vijf jaar geen nieuwe Star Trek-film uitgebracht heeft. Afgelopen juli kondigde de studio aan dat er op 9 juni 2023 weer een nieuwe film verschijnen zal, Untitled Star Trek Sequel (2023). Afgelopen september echter, verschoof Paramount de releasedatum van meerdere films, het is dus niet ondenkbaar dat ook deze nieuwe Star Trek-film uiteindelijk uitgesteld zal worden.

Veel nieuws over de nieuwe films is er dus niet, we weten niet over hoeveel films Robbins het heeft of wanneer ze verschijnen, maar de voorzitter laat wel weten dat er een plan gemaakt wordt voor wat betreft Star Trek voor de komende vijf tot tien jaar. "We zullen het niet meer film per film aanpakken".

Beeld: Still 'Star Trek' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopStar Trek (2009)Untitled Star Trek Sequel (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws