Tom Holland: 'Ik weet niet of ik ooit nog de rol van 'Spider-Man' zal spelen'

Tom Holland: 'Ik weet niet of ik ooit nog de rol van 'Spider-Man' zal spelen'

Tom Holland weet niet zeker of hij na Spider-Man: No Way Home (2021) ooit nog de rol van Spider-Man zal vertolken. Dat vertelde hij in een interview met Empire. De acteur omschreef de aankomende film al eerder als "het einde van een franchise".

Nu blijkt dat ook zijn contract afloopt na No Way Home. Holland speelde de rol van Spider-Man in maar liefst vijf films: Captain America: Civil War (2016), Spider-Man: Homecoming (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019) en Spider-Man: Far From Home (2019).

Ik weet eerlijk gezegd niet of ik zal terugkeren. Het is de eerste keer sinds ik gecast ben als Spider-Man dat ik geen contract heb.

Tom Holland

Over wat er überhaupt met het personage Spider-Man zal gebeuren na No Way Home is ook nog niet veel bekend. Wat we wel weten, is dat Disney en Sony een deal hebben voor in ieder geval nog één film waarin de superheld een rol speelt. Verdere details zijn er over die film nog niet bekend. Er is wel een sterk vermoeden dat Marvel Holland weer zal vragen voor de gemaskerde rol, maar het is duidelijk dat daar op dit moment nog geen afspraken over zijn.

Spider-Man: No Way Home is vanaf donderdag 16 december 2021 in de bioscoop te zien. De andere twee Spider-Man-films met Tom Holland zijn nu te zien via Pathé Thuis.

Beeld: Still 'No Way Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws