Netflix deelt trailer van documentaire '14 Peaks: Nothing Is Impossible'

Netflix deelt trailer van documentaire '14 Peaks: Nothing Is Impossible'

De eerste trailer van de indrukwekkende documentaire 14 Peaks: Nothing Is Impossible (2021) is nu te zien. De film is geproduceerd door het team achter Free Solo (2018) en verschijnt later deze maand op Netflix.

Er zijn wereldwijd 14 bergen die hoger zijn dan 8000 meter. Er zijn mensen die proberen om ze allemaal te beklimmen. De persoon die dat het snelste deed, deed daar zeven jaar over. De dappere Nepalese bergbeklimmer Nimsdai Purja denkt dat hij dat een stuk sneller kan: zijn plan is om de bergen binnen zeven maanden allemaal te beklimmen. In de documentaire volgen we zijn poging, bekijk de trailer hier:

De documentaire draait niet alleen om Purja en zijn poging, maar ook om de mensen om hem heen. Hij kan rekenen op bewondering voor zijn doorzettingsvermogen, maar ook op de bezorgdheid van de mensen die van hem houden. Het is namelijk best een risicovolle onderneming. Maar Purja laat zich door die zorgen niet tegenhouden.

14 Peaks: Nothing Is Impossible (2021)
7.7
De onverschrokken Nepalese bergbeklimmer Nimsdai Purja begint aan een schijnbaar onmogelijke zoektocht om in zeven maanden alle 14 bergtoppen van 8.000 meter te beklimmen.

14 Peaks: Nothing Is Impossible is vanaf 29 november te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar welke films en series er binnenkort nog meer op Netflix verschijnen? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still '14 Peaks: Nothing is Impossible' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video's14 Peaks: Nothing Is Impossible (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws