Post-apocalyptische sciencefictionfilm 'Finch' met Tom Hanks vanaf vandaag te zien op Apple TV+

Post-apocalyptische sciencefictionfilm 'Finch' met Tom Hanks vanaf vandaag te zien op Apple TV+

Het langverwachte sciencefictiondrama Finch (2021) is vanaf vandaag te zien op Apple TV+. Afgelopen voorjaar werd al aangekondigd dat de film met Tom Hanks de bioscopen zou overslaan.

De dramafilm gaat over Finch, een robotica-ingenieur gespeeld door Hanks. Finch is een van de weinige overlevenden van een wereldwijde ramp en vindt het belangrijk dat er na zijn dood iemand voor zijn hond zal zorgen. Daarom bouwt hij een robot, die zijn zorgtaken straks kan overnemen. Het plan is de robot te leren lopen en praten, maar ook echt te laten denken en voelen. Daarom begint de man, met de hond en de robot samen, aan een gevaarlijke reis over het Amerikaanse continent om aan zijn creatie te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn.

De sciencefictionfilm is geregisseerd door Miguel Sapochnik, een van de regisseurs van Game of Thrones (2011–2019). Hij maakte eerder ook de sciencefictionfilm Repo Men (2010) en werkte mee aan Trainspotting (1996). Hanks speelt de hoofdrol in Finch. Caleb Landry Jones, Samira Wiley, Laura Harrier en Jon Donahue spelen ook mee in de film.

Finch (2021)
6.9
Op een post-apocalyptische aarde leert een robot, gebouwd om het leven van de geliefde hond van zijn stervende schepper te beschermen, over leven, liefde, vriendschap en wat het betekent om mens te zijn.

Finch is vanaf vandaag te zien op Apple TV+. Het volledige aanbod van Apple TV+ vind je hier.

Beeld: Still 'Finch' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Apple TV+Finch (2021)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws