Winactie 'How to Train Your Dragon 3'

Maak kans op een prijzenpakket!


14 januari 2019 om 09:32
Winactie 'How to Train Your Dragon 3'

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

How to Train Your Dragon 3 is vanaf donderdag 16 januari in de bioscoop te zien en draait sinds zondag als voorpremière. Lees onder de trailer hoe je vrijkaarten kunt winnen!

Win een prijzenpakket

Winactie Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op twee bioscoopkaarten, een tattooset, een stickervel en een t-shirt van How to Train Your Dragon 3! We verloten 5 prijzenpakketten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij wil winnen en met wie je graag naar deze film zou willen gaan. Wie weet kun je volgende week in de bioscoop genieten van deze film...

De actie loopt t/m 20 januari, de winnaars krijgen hierna bericht van ons.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

ReactiesLaatste recensies

Meer recensies…

Films op tv de komende dagen