Apple TV+ deelt trailer van absurde documentaire ''Twas The Fight Before Christmas'

Apple TV+ deelt trailer van absurde documentaire ''Twas The Fight Before Christmas'

Apple TV+ heeft deze week de eerste trailer van de aankomende documentaire 'Twas the Fight Before Christmas gedeeld. De film gaat over een advocaat die dol is op kerst en er alles aan doet om er een groot buurtspektakel van te maken. Maar daar zit niet iedereen op te wachten.

De advocaat in kwestie is Jeremy Morris, die zichzelf ookwel "Mister Christmas" noemt. Hij woont in Noord-Idaho en vindt dat het tijd is voor een gigantisch kerstfeest voor hem, zijn familie en iedereen in de buurt. Maar zijn plan valt in duigen als de buurtvereniging hem aanspreekt en hem daarna zelfs voor de rechter sleept. Bekijk de trailer van de documentaire hier:

Ik ben de enige Amerikaan - waarschijnlijk de enige persoon ter wereld - die van een federale rechtbank een verbod heeft gekregen om kerstversieringen op te hangen.

Jeremy Morris
'Twas The Fight Before Christmas (2021)
''Twas The Fight Before Christmas' gaat over een advocaat die dol is op kerst en er alles aan doet om er een groot buurtspektakel van te maken.

'Twas the Fight Before Christmas is het regiedebuut van Becky Read, die eerder onder andere de documentaire Three Identical Strangers (2018) produceerde. Deze film wordt geproduceerd door Julia Nottingham, Lisa Gomer Howes en Chris Smith en is vanaf 26 november te zien op Apple TV+. Het volledige aanbod van Apple TV+ vind je hier.

Beeld: Still ''Twas the Fight Before Christmas' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Video's Apple TV+ Kerst'Twas The Fight Before Christmas (2021)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws