Apple TV+ deelt exclusieve beelden van miniserie 'The Shrink Next Door' met Will Ferrell en Paul Rudd

Apple TV+ deelt exclusieve beelden van miniserie 'The Shrink Next Door' met Will Ferrell en Paul Rudd

Apple TV+ heeft een officiële first look van de duistere komedieserie The Shrink Next Door (2021) gedeeld. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over een man en zijn manipulatieve therapeut en is vanaf morgen te zien.

The Shrink Next Door draait om de relatie tussen psychiater Dr. Isaac 'Ike' Herschkopf en zijn langdurige patiënt Martin 'Marty' Markwitz. Na een traumatische gebeurtenis gaat Marty in therapie bij Ike en eigenlijk stopt hij daar nooit meer mee. Ike krijgt een steeds belangrijkere rol in zijn leven, totdat hij de boel praktisch overneemt. Hij trekt bij Marty in en probeert zelfs de eigenaar van zijn familiebedrijf te worden.

De video die Apple nu deelt is geen trailer, maar geeft wel een impressie van de show. In het filmpje komt ook de regisseur en een deel van de acteurs aan het woord. Bekijk hem hier:

De serie laat zien hoe een normale relatie langzaam verandert in een ongezonde, manipulatieve verhouding en hoe het gevoel van macht en machteloosheid mensen vreemde dingen laat doen. De hoofdrollen in The Shrink Next Door worden gespeeld door Pall Rudd, Will Ferrell, Kathryn Hahn en Casey Wilson.

The Shrink Next Door (2021)
7.0
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Marty en de therapeut die zijn leven veranderde, en overnam. Marty schakelt dr.

The Shrink Next Door is vanaf morgen te zien op Apple TV+. Het volledige aanbod van Apple TV+ vind je hier.

Beeld: Poster 'The Shrink Next Door' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+The Shrink Next Door (2021)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws