Opnames Netflix-film 'Murder Mystery 2' met Jennifer Aniston en Adam Sandler binnenkort van start

Opnames Netflix-film 'Murder Mystery 2' met Jennifer Aniston en Adam Sandler binnenkort van start

Met maar liefst 83 miljoen kijkende huishoudens was Murder Mystery (2019) een groot succes op Netflix en het kwam afgelopen augustus dan ook niet als een verrassing dat Netflix een vervolgfilm aankondigde: Murder Mystery 2. Het zal nog even duren voordat het tweede deel op de streamingdienst verschijnt, maar de opnames beginnen in januari al.

Murder Mystery werd geregisseerd door Kyle Newacheck. Newacheck zal echter niet terugkeren voor de tweede film en wordt vervangen door Jeremy Garelick die sinds kort werkt aan zijn carrière als regisseur, maar al bekend is als producent van onder andere The Break-Up (2006), The Wedding Ringer (2015) en Big Time Adolescence (2019). Hij zal samen met schrijver James Vanderbilt aan het scenario werken. Vanderbilt schreef ook het scenario voor de eerste Murder Mystery-film.

De opnames van Murder Mystery 2 zullen in januari 2022 beginnen, 10 januari om precies te zijn en vinden plaats in Honolulu, Hawaï. Naar verwachting is er tot 5 februari 2022 nodig om de opnames af te ronden. Jennifer Aniston en Adam Sandler hebben beide bevestigd hun rol weer op te pakken. Of er meer castleden terugkeren is vooralsnog niet bekend.

Wanneer de film op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

Beeld: Still 'Murder Mystery' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand NetflixMurder Mystery (2019)Murder Mystery 2

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws