Tom Holland keert na 'No Way Home' terug als Spider-Man in nieuwe trilogie

Tom Holland keert na 'No Way Home' terug als Spider-Man in nieuwe trilogie

Spider-Man-producent Amy Pascal doet het stof flink opwaaien door een uitspraak in een interview met Fandango. Hierin verklapt ze namelijk dat Tom Holland na het aankomende Spider-Man: No Way Home (2021) terugkeert voor een heuse Spider-Man-trilogie.

Hoewel insiders tegenover Variety verduidelijken dat er nog geen concrete plannen zijn voor een trilogie, is Pascal zeker dat het er komt. Dat Sony fan is van Tom Holland als Spider-Man, dat mag duidelijk wezen, en mogelijk zelfs zo fan dat hij dus nog even door mag.

Dit is niet de laatste film die we met Marvel gaan maken - [dit is niet] de laatste Spider-Man-film. We maken ons klaar om de volgende Spider-Man-film te maken met Tom Holland en Marvel. We denken aan dit als drie films, en nu gaan we naar de volgende drie. Dit is niet de laatste van onze MCU-films.

Amy Pascal tegen Fandango

Pascal produceerde twee Spider-Man-films met Tobey Maguire en één met Andrew Garfield voordat ze met Tom Holland en de Venom-films aan de slag mocht. Of Holland zelf ook zin heeft om nog eens drie films als Peter Parker te maken, zal moeten blijken. De acteur vertelde eerder tijdens interviews voor No Way Home dat hij niet altijd het personage wil blijven spelen.

Ik moet ook rekening houden met Peter Parker, want hij is een belangrijk deel van mijn leven. Als ik na mijn dertigste nog Spider-Man speel, heb ik iets verkeerd gedaan.

Tom Holland tegen GQ

Als de 25-jarige Holland maandagavond een reactie wordt gevraagd over dit nieuws over de nieuwe trilogie, antwoordt hij het volgende:

Volgende vraag… Luister, ik wil alleen maar zeggen dat we een aantal zeer, zeer spannende dingen te bespreken hebben. Ik weet niet wat die dingen zijn of wat ze zullen blijken te betekenen. Maar het ziet er naar uit dat er een ongelooflijk mooie toekomst in het verschiet ligt, en zoals ik al eerder heb gezegd, Spider-Man zal voor altijd in mij blijven leven.

Tom Holland in Franse talkshow Quotidien

Spider-Man: No Way Home draait vanaf 16 december in de bioscoop.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws