Vanessa Hudgens heeft de grootste lol in 'The Princess Switch 3'-bloopervideo

Vanessa Hudgens heeft de grootste lol in 'The Princess Switch 3'-bloopervideo

Vanessa Hudgens voelt zich na twee films inmiddels goed op haar plek op de set van The Princess Switch 3: Romancing The Star (2021). Netflix deelt vandaag een bloopervideo van de romantische kerstfilm.

Niet alleen krijgen we in de nieuwe video te zien hoe de gehele cast en crew aardige dansmoves heeft, ook bewijzen de beelden dat het vooral veel lachen is op de set. Hoofdrolspeelster Hudgens heeft het nog eens lastig met haar vele teksten, wat regelmatig uitmondt in een flinke scheldpartij.

Bekijk hier de bloopers van The Princess Switch 3: Romancing The Star:

In deel 3 wordt tijdens het nieuwe internationale kerstfestival een belangrijk relikwie uit het Vaticaan gestolen. Koningin Margaret (gespeeld door Hudgens) en prinses Stacy (ook gespeeld door Hudgens) moeten samenwerken met nicht Fiona (ook gespeeld door Hudgens) om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo het gestolen relikwie terug te brengen. Natuurlijk ontstaat er ook weer een verleidelijke kerstromance en vindt er weer een onverwachte wissel plaats.

The Princess Switch 3: Romancing The Star is nu te zien op Netflix. Bekijk ook eens onze Top 50 beste kerstfilms op Netflix.

The Princess Switch 3: Romancing The Star (2021)
5.5
Kijk op Netflix • Koningin Margaret (gespeeld door Vanessa Hudgens) en prinses Stacy (Hudgens) moeten samenwerken met nicht Fiona (Hudgens) om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen.
Beeld: Still 'The Princess Switch 3: Romancing the Star' via Netflix / Mark Mainz
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video's KerstThe Princess Switch 3: Romancing The Star (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws