Sterren laten hun auto's pimpen in de trailer van Nederlandse Amazon-serie 'Dutch Wheels'

Sterren laten hun auto's pimpen in de trailer van Nederlandse Amazon-serie 'Dutch Wheels'

Na de release van Donnie op de Monnie (2021) deze week is het volgende week de beurt aan Dutch Wheels (2021). Amazon Prime Video onthult vandaag alvast de eerste beelden van de nieuwe realityserie.

In de zesdelige realityserie volgen we het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors. Het bedrijf bestaat uit teams van jonge toptalenten die de meest exclusieve auto's ter wereld van hun belangrijke klanten customizen. Ze hebben met hun unieke klanten één ding gemeen: een diepe liefde voor supercars.

Bekijk hier de trailer van Dutch Wheels:

Gasten die voorbijkomen in de serie zijn onder anderen Rico Verhoeven, DJ R3HAB, Steven Bergwijn, Dionne Slagter, Justin Kluivert en Jessie Maya. Zo vliegt het team van Absolute Motors in de eerste aflevering naar Dubai om de Lamborghini van DJ R3HAB aan te pakken en zien we in aflevering 2 hoe Rico Verhoeven Absolute Motors inschakelt om zijn McLaren nog unieker te maken.

Afbeelding via Amazon Prime Video
Afbeelding via Amazon Prime Video

Dutch Wheels is vanaf volgende week 7 december te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

Dutch Wheels (2021)
Bij het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors, het snelst groeiende auto-tuning bedrijf van Europa, customizen teams van jonge toptalenten de meest exclusieve auto’s ter wereld voor hun belangrijke, kleurrijke klanten, die uiteraard elke dag eersteklas service eisen.
Beeld: Still 'Dutch Wheels' via Amazon Prime Video
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoDutch Wheels (2021)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws