De cast van 'Undercover' neemt ons mee achter de schermen bij de première van seizoen 3

De cast van 'Undercover' neemt ons mee achter de schermen bij de première van seizoen 3

Iedere zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van het nieuwe seizoen van Undercover (2019– ). Daarmee geeft Netflix zijn kijkers wekelijks een première-gevoel en zijn de cliffhangers dubbel zo spannend. Maar de show had een paar weken terug ook een officiële première, en daarvan zijn nu beelden te zien.

In de nieuwe video neemt Isa Lammers, de dochter van Frank Lammers, ons mee achter de schermen bij het grote premièrefestijn van de serie. Ze doet de voice-over, maar gaat later ook haar vader, Tom Waes en Nazmiye Oral halen voor een fotosessie. De drie hoofdrolspelers laten ons vervolgens een stukje van de toepasselijk ingerichte premièrelocatie zien en leven zich helemaal in in hun personages. Bekijk de hele video hier:

In het nieuwe seizoen van Undercover zijn Ferry en Bob, de personages van Lammers en Waes, opeens genoodzaakt om samen te werken. Er is namelijk een nieuwe grote speler in het criminele circuit: Leyla Bulut en haar man Serkan, gespeeld door Oral en Murat Seven. Lukt het Ferry en Bob om elkaar te vertrouwen, en zijn ze wel opgewassen tegen de meedogenloze Buluts?

Undercover (2019– )
7.8
Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.

De eerste drie afleveringen van het derde seizoen van Undercover zijn nu te zien op Netflix. De komende weken komt er iedere zondag om 21:10 een nieuwe aflevering online. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Undercover' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sUndercover (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws