Nederlandse kaartverkoop gestart van 'Spider-Man: No Way Home'

Nederlandse kaartverkoop gestart van 'Spider-Man: No Way Home'

In de VS ontstond een heuse run op de tickets van Spider-Man: No Way Home (2021) en vandaag is ook Nederland aan de beurt. De kaartverkoop van de langverwachte nieuwe Marvel-film is nu gestart.

Vanaf volgende week donderdag barst het multiverse los op het witte doek. Tickets zijn nu in alle bioscopen te koop, zoals Pathé en Kinepolis. Aangezien bioscopen nog steeds om 17:00 uur dicht moeten, zijn er helaas geen voorstellingen in de avond. Echte fans kunnen in plaats daarvan heel vroeg 's ochtend terecht.

Doordat Mysterio (Jake Gyllenhaal) aan de wereld verklapte dat Spider-Man eigenlijk Peter Parker (Tom Holland) is, keert de scholier nu naar Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om deze onthulling ongedaan te maken. Maar de spreuk gaat goed mis en brengt een aantal oude schurken bij ons terug. Het is nu het lot van alle figuren uit de andere universums om te sterven, zo legt Strange uit, maar Parker lijkt hier niet aan willen mee te werken.

Bekijk hier de trailer van Spider-Man: No Way Home:

Spider-Man: No Way Home draait vanaf volgende week donderdag 16 december in de bioscoop.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via Filmdepot / Marvel 2021 / CPII

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws