Eerste reacties op 'Spider-Man: No Way Home' zijn binnen: 'Overtreft alle verwachtingen'

Eerste reacties op 'Spider-Man: No Way Home' zijn binnen: 'Overtreft alle verwachtingen'

Spider-Man: No Way Home (2021) verschijnt over twee dagen eindelijk in de bioscoop. Een paar gelukkigen hebben de film al mogen kijken, waardoor we nu de eerste reacties op de nieuwe Marvel-film al kunnen peilen. En die zijn veelbelovend.

Doordat Mysterio (Jake Gyllenhaal) aan de wereld verklapte dat Spider-Man eigenlijk Peter Parker (Tom Holland) is, keert de scholier nu naar Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om deze onthulling ongedaan te maken. Maar de spreuk gaat goed mis en brengt een aantal oude schurken bij ons terug. Het is nu het lot van alle figuren uit de andere universums om te sterven, zo legt Strange uit, maar Parker lijkt hier niet aan willen mee te werken.

De reacties op de nieuwe Marvel-film met Tom Holland zijn bovenal positief. Naast alle lovende woorden die op Twitter rondslingeren, heeft journalist Germain Lussier nog wel een kritisch puntje, namelijk dat het midden van de film enigszins rommelig aanvoelt door de vele personages.

Je zult blije tranen huilen, trieste tranen, en juichen in de bioscoop. Het middenstuk wordt een beetje onhandig omdat er zoveel personages zijn, maar de derde akte is zo dynamisch, leuk en krachtig, dat het dat meer dan goed maakt.

Germain Lussier

De reacties zijn zelfs zó positief, dat enkele kijkers de film zelfs bestempelen als de beste Marvel-film aller tijden, of zelfs de beste superheldenfilm aller tijden. Dat belooft heel veel goeds voor Spider-Man: No Way Home.

Spider-Man: No Way Home draait vanaf aanstaande donderdag 16 december in de bioscoop. Omdat de bioscopen nog om 17:00 uur dicht moeten, zijn deze extra vroeg open voor de echte fans die de nieuwe Marvel-film toch kunnen gaan zien.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.
Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws