'The Good Doctor' seizoen 5 vanaf februari te zien op Videoland

'The Good Doctor' seizoen 5 vanaf februari te zien op Videoland

In mei dit jaar werd ziekenhuisserie The Good Doctor (2017– ) verlengd met een vijfde seizoen. In februari is het al zover: dan is dit nieuwe seizoen in Nederland te zien op Videoland. De streamingdienst maakt de releasedatum bekend.

In alweer het vijfde seizoen is iedereen in een feeststemming na de terugkeer van Shaun en Lea uit Guatemala. Ondertussen komt een jonge alleenstaande moeder te weten dat haar zoon misschien kanker heeft gekregen uit een verrassende bron, en Mateo komt te weten of zijn eerdere problemen in Amerika zullen worden opgelost.

Bekijk hier de trailer van The Good Doctor seizoen 5:

De hoofdrol wordt gespeeld door Freddie Highmore, en daarnaast spelen ook Richard Schiff, Antonia Thomas, Hill Harper, Christina Chang, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee en Paige Spara mee. The Good Doctor is gebaseerd op de Zuid-Koreaanse ziekenhuisserie Good Doctor van Park Jae-bum.

The Good Doctor is vanaf 7 februari 2022 te zien op Videoland. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Videoland.

The Good Doctor (2017– )
8.1
Kijk op Videoland • Een jonge chirurg met Savant syndroom is aangenomen op de pedriatrishe eenheid van een prestigieus ziekenhuis.
Beeld: Still 'The Good Doctor' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series VideolandThe Good Doctor (2017– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws