Marisa Tomei heeft spijt van de rollen die ze aannam

Marisa Tomei heeft spijt van de rollen die ze aannam
14 juni 2020 om 13:17
14 juni 2020 om 16:15

Actrice Marisa Tomei, beter bekend als Aunt May in Spider-Man: Homecoming (2017) en recentelijk te zien als moeder Margie in The King of Staten Island (2020), laat in een interview weten spijt te hebben van de vele moederrollen die ze recentelijk vervulde.

Tomei zegt te zijn overgehaald om dit soort rollen aan te nemen en wordt sindsdien alleen maar gevraagd voor vergelijkbare personages.

Ik heb er echt spijt van dat ik deze weg ben ingeslagen. Ik werd overgehaald en heb daarna altijd het gevoel gehad dat ik veel meer andere dingen kan spelen.

Ook al zijn de vrouwen die Tomei speelt vaak sterke en onafhankelijke individuen, toch ziet ze zichzelf liever in andere genres. Onder andere halve gare romantische komedies is iets dat de actrice aanspreekt, of "een femme fatale" spelen lijkt haar wel leuk.

Voor nu neemt Tomei genoegen met de situatie. "Ik roei met de riemen die ik heb," vertelt ze. Werk is natuurlijk gewoon werk, en de actrice is zich ervan bewust dat er niet heel veel diverse personages worden geschreven tegenwoordig. Als ze via de moederrollen in grote films mag meespelen dan blijft ze dat voorlopig doen.

Haar nieuwste film, The King of Staten Island, is in de VS sinds vrijdag on demand uitgekomen. In Nederland zal de film vanaf 25 juni in de bioscoop te zien zijn.

The King of Staten Island (2020)
7.1
Scott (Pete Davidson) komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was.
Beeld: Still 'Spider-Man: Homecoming' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities AlgemeenSpider-Man: Homecoming (2017)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws