Documentaire 'Staand Verder Leven: Na De Moord Op Peter R. de Vries' nu te zien op Videoland en vanavond op tv

Documentaire 'Staand Verder Leven: Na De Moord Op Peter R. de Vries' nu te zien op Videoland en vanavond op tv

De indrukwekkende documentaire Staand Verder Leven: Na De Moord Op Peter R. de Vries (2021) is vanaf vandaag te bekijken op Videoland, en zal vanavond ook op televisie te zien zijn. In de film blikt Ewout Genemans samen met de kinderen van Peter R. de Vries terug op de schokkende moord op hun vader.

Op 6 juli 2021 werd er na de uitzending van RTL Boulevard een aanslag gepleegd op de beroemdste misdaadverslaggever van Nederland. Negen dagen later overleed de Vries in het bijzijn van zijn familie in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. In de documentaire blikt Genemans samen met zijn kinderen Royce en Kelly terug op de gruwelijke aanslag en de onzekere periode waarin hun vader in het ziekenhuis voor zijn leven vocht.

Staand Verder Leven: Na De Moord Op Peter R. de Vries (2021)
Kijk op Videoland • Ewout Genemans blikt samen met de kinderen van Peter R. de Vries, Royce en Kelly, terug op de schokkende moord op hun vader, maar hij kijkt ook samen met hen naar de toekomst.

De twee vertellen openhartig over de spanning en hoop die ze in die periode voelden. Het was voor beiden prettig dat ze nog ruim de tijd hadden om afscheid te nemen, al hadden ze hun vader natuurlijk het liefste nog veel langer bij hen gehad. Samen met Genemans richten ze in de documentaire hun blik ook op de toekomst. Staand Verder Leven: Na De Moord Op Peter R. de Vries is vanaf vandaag te zien op Videoland. De documentaire is vanavond ook om 20.30 te zien op RTL 4. Het volledige aanbod van Videoland vind je hier.

Beeld: Still 'Staand Verder Leven' via Videoland

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films VideolandStaand Verder Leven: Na De Moord Op Peter R. de Vries (2021)

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws