'Black Panther'-fans vragen makers middels petitie nieuwe T'Challa te zoeken na overlijden Chadwick Boseman

'Black Panther'-fans vragen makers middels petitie nieuwe T'Challa te zoeken na overlijden Chadwick Boseman

Met de nieuwe Black Panther-film Black Panther: Wakanda Forever (2022) op komst is er steeds meer onrust onder de fans over het voortbestaan van het karakter T'Challa. De rol van T'Challa werd gespeeld door de in augustus 2020 overleden acteur Chadwick Boseman en sindsdien heeft Marvel Studios laten weten dat we dit karakter niet meer terug zullen zien in de vervolgfilm. Inmiddels is er een petitie gestart en wordt Marvel Studios aangemoedigd een opvolger te vinden zodat T'Challa blijft bestaan.

Marvel-fans zijn van mening dat het een eer voor zowel Boseman als het karakter T'Challa zou zijn als er een opvolger zou komen. Filmrecensent Emmanuel Noisette is daarom een petitie gestart waarin hij Marvel Studios vraagt een nieuwe T'Challa te casten. "Vervul de rol waar Chadwick Boseman zo hard voor gewerkt heeft" luidt zijn oproep. Inmiddels hebben zo'n 50.000 fans de petitie ondertekend. De petitie komt in reactie op een eerdere beslissing die Marvel Studios nam over Black Panther: Wakanda Forever:

Jullie zullen T'Challa niet meer terug zien in de Marvel Cinematic Universe 616. We vinden dat we dit niet kunnen doen. We hebben erover gesproken met Black Panther-regisseur Ryan Coogler nadat Chad overleed en het was een gesprek van korte duur.

Nate Moore, voorzitter productie en ontwikkeling Marvel Studios

Letitia Wright, Danai Gurira, Lupita Nyong'o, Winston Duke en Angela Bassett zullen allemaal opnieuw te zien zijn in Black Panther: Wakanda Forever. Over de details van het plot is nog niets bekend.

Beeld: Still 'Black Panther' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Disney+Black Panther (2018)Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws