Netflix onthult eerste beelden en releasedatum van waargebeurde film 'Against the Ice'

Netflix onthult eerste beelden en releasedatum van waargebeurde film 'Against the Ice'

Game of Thrones-ster Nikolaj Coster-Waldau schittert binnenkort op Netflix in Against the Ice (2022), een waargebeurde film over twee ontdekkingsreizigers. Netflix onthult vandaag de trailer en maakt tevens de releasedatum bekend.

Al in maart kunnen we van de avonturenfilm genieten. Against the Ice speelt zich af in 1909 wanneer Ejnar Mikkelsen (Coster-Waldau) een expeditie leidt naar Groenland. Hij wil de Amerikaanse bewering ontkrachten dat Groenland uit twee delen bestaat. Met de onervaren Iver Iversen (Joe Cole) verlaat hij onderweg het schip, dat met de resterende crewleden achterblijft, en vervolgt hij zijn reis per slee. De mannen stuiten op bewijs dat Groenland uit één deel bestaat, maar worden op hun terugreis met hongersnood en vermoeidheid geconfronteerd.

Bekijk hier de trailer van Against the Ice:

De film is gebaseerd op het boek van ontdekkingsreiziger Ejnar Mikkelsen zelf. Naast Coster-Waldau en Cole worden de overige hoofdrollen gespeeld door Charles Dance, Heida Reed, Sam Redford en Ed Speleers.

Afbeelding via Netflix / Lilja Jonsdottir
Afbeelding via Netflix / Lilja Jonsdottir

Against the Ice is vanaf 2 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Against the Ice (2022)
6.5
Het is 1909. Ejnar Mikkelsen leidt een expeditie naar Groenland. Hij wil de bewering ontkrachten van de Verenigde Staten dat Groenland uit twee delen bestaat.
Beeld: Still 'Against the Ice' via Netflix / Lilja Jonsdottir
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sAgainst the Ice (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws