Komt er een 'Diepe Gronden' seizoen 2?

Komt er een 'Diepe Gronden' seizoen 2?

Nu het eerste seizoen van Diepe Gronden (2022– ) tot een einde is gekomen, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de misdaadserie met Linda de Mol? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Einde van Diepe Gronden seizoen 1

Deze week kwam het eerste seizoen van Diepe Gronden tot een einde. Dit seizoen bestaat uit slechts 4 afleveringen, waarin we zagen hoe Linda de Mol in de huid kroop van Anna van Kessel, die samen met het lokale rechercheteam onder leiding van Timon (Egbert-Jan Weeber) de moord op een 17-jarig meisje onderzoekt. De zaak neemt een duistere wending als er opnieuw een meisje wordt vermist…

Bekijk hier de trailer van Diepe Gronden:

De thrillerserie is geschreven door Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman, die onlangs ook samenwerkte met De Mol voor Alles op Tafel (2021). Overige hoofdrollen worden gespeeld door Hannah Hoekstra, Urmie Plein en Peter Blok. Een overzicht van alle acteurs in Diepe Gronden vind je hier.

Komt er een tweede seizoen van Diepe Gronden?

Op dit moment is er vanuit Videoland en Talpa TV – de producent van de serie – nog niets bekend over een mogelijk tweede seizoen van de misdaadserie. Gezien de populariteit van Diepe Gronden lijkt een vervolg echter onvermijdelijk, maar tegelijkertijd speelt er van alles rond Linda de Mol en Talpa TV. Zo heeft de presentatrice en actrice haar werkzaamheden voorlopig stilgelegd na de ophef rond The Voice en haar man Jeroen Rietbergen. Als seizoen 2 van Diepe Gronden er komt, dan duurt het dus nog wel even voordat hier de opnames van starten. Zodra Videoland of Talpa iets loslaten over een mogelijk tweede seizoen, zullen wij hierover berichten.

Alle afleveringen van Diepe Gronden seizoen 1 zijn nu te zien op Videoland.

Diepe Gronden (2022– )
5.8
Kijk op Videoland • Anna is gedragsdeskundige bij de Nationale Politie. Haar hulp wordt ingeroepen als het lichaam van een 17-jarig meisje naakt en met een zak om haar hoofd in een natuurgebied wordt aangetroffen.
Beeld: Still 'Diepe Gronden' via Videoland

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Videoland TelevisieDiepe Gronden (2022– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws