Doctor Strange schakelt hulp in van Scarlet Witch in 'Multiverse of Madness'-trailer

Doctor Strange schakelt hulp in van Scarlet Witch in 'Multiverse of Madness'-trailer

Naast de eerste teaser van The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022) brengt de Super Bowl ons zondagnacht tevens de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). De nieuwe beelden zetten de verwachtingen enorm hoog voor de nieuwe Marvel-film.

Na de gebeurtenissen in Spider-Man: No Way Home (2021) is het multiversum nu echt losgebarsten. Doctor Strange voelt zich schuldig en heeft nachtmerries. Hij heeft met tijd geknoeid, terwijl hij de keeper of time was. Zijn daden blijven niet onbestraft en hij moet voor een groep oppermachtigen verschijnen. Wie zijn dit? Zijn dit de Watchers waar we eerder mee te maken kregen in Loki (2021– ) en What If...? (2021– )? Ook komen meerdere versies van Wanda voorbij en zien we een zombieversie van Strange…

Bekijk hier de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Het Doctor Strange-vervolg wordt geregisseerd door Sam Raimi, die naast vele horrorfilms ook de Spider-Man-films met Tobey Maguire maakte. Zijn horrorinvloeden zullen zeker merkbaar zijn in The Multiverse of Madness, zo bevestigde Elizabeth Olsen onlangs ook al: "Het is een krankzinnige film, ze gaan zeker voor die horrorshow-vibe".

Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait vanaf 4 mei in de bioscoop. Het eerste deel is nu te zien op Disney+.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
7.0
In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Beeld: Still 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' via Marvel / YouTube
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws