Vanavond op tv: Benedict Cumberbatch in 'Doctor Strange'

Vanavond op tv: Benedict Cumberbatch in 'Doctor Strange'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip Marvel-film Doctor Strange (2016).

Neurochirurg Dr. Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) kan na een vreselijk auto-ongeluk zijn handen niet meer gebruiken om te opereren. Op zoek naar genezing en hoop reist hij af naar de mysterieuze enclave van Kamar-Taj. Hier ontdekt hij de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies.

Doctor Strange is geregisseerd door Scott Derrickson. Voor het vervolg neemt Sam Raimi het stokje over. Na zijn optreden in Spider-Man: No Way Home (2021) is Doctor Strange vanaf mei te zien in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022).

Bekijk hier de trailer van Doctor Strange:

Doctor Strange is vanavond om 20:00 uur te zien op Veronica. De film is nu ook te zien op Disney+ en via Pathé Thuis.

Heb je Doctor Strange al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Doctor Strange (2016)
7.5
Kijk op Disney+ • In Marvel’s ‘Doctor Strange’ volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange.
Beeld: Still 'Doctor Strange' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsDoctor Strange (2016)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws