'Free Guy'-regisseur Shawn Levy regisseert 'Deadpool 3'

'Free Guy'-regisseur Shawn Levy regisseert 'Deadpool 3'

Het zijn drukke tijden voor regisseur Shawn Levy. Deze zomer bracht hij zijn film Free Guy (2021) uit in de bioscoop en sinds gisteren is ook zijn nieuwe film The Adam Project (2022) te zien op Netflix. De samenwerking met acteur Ryan Reynolds schijnt hem goed te bevallen, want inmiddels is ook bekendgemaakt dat hij Deadpool 3 (2023) met Reynolds in de hoofdrol zal regisseren.

Deadpool 3 wordt na Free Guy en The Adam Project de derde samenwerking tussen Reynolds en Levy. Er zijn nog geen details over de nieuwe Deadpool-film bekendgemaakt, maar onlangs vertelde Reynolds in een interview dat hij details over het project heeft die hij graag zo snel mogelijk bekend wil maken. Hoogstwaarschijnlijk is de onthulling van de regisseur daar een van, maar zoals fans weten is Reynolds erg actief op social media en kan er dus meer verwacht worden.

Het is inmiddels alweer 4 jaar geleden dat Deadpool 2 (2018) verscheen met naast Reynolds, bijrollen voor Josh Brolin en Zazie Beetz. De film was een knallend succes en bracht wereldwijd zo'n $785 miljoen op. Sinds de laatste film en de overname van de producerende studio 20th Century Studios door Disney, speculeren fans over de mogelijke toetreding van Deadpool in de Marvel Cinematic Universe.

Voor nu is er niets anders bekend dan dat zowel Reynolds als Levy aan Deadpool 3 verbonden zijn. Wanneer de opnames van start gaan is eveneens onbekend. Wie weet maakt Reynolds binnenkort meer bekend over het project.

Deadpool 3 (2023)
'Deadpool 3' is een film uit 2023 in het genre actie / komedie.
Beeld: Still 'Deadpool 3' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsDeadpool (2016)Deadpool 2 (2018)Free Guy (2021)The Adam Project (2022)Deadpool 3 (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws