Opnames 'Mission: Impossible 8' met Tom Cruise begonnen ondanks oplopende kosten 'Mission: Impossible 7'

Opnames 'Mission: Impossible 8' met Tom Cruise begonnen ondanks oplopende kosten 'Mission: Impossible 7'

De opnames van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two (2024) zijn van start gegaan. De voorbereiding ging niet zomaar van een leien dakje. Net als bij de opnames van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) ging de voorbereiding gepaard met veel tegenslag. De cast en crew kregen te maken met uiteraard de pandemie, snel oplopende kosten, uitval en dan is Mission: Impossible 7 nog niet eens afgerond!

De kosten van de vooralsnog onafgeronde film Mission: Impossible 7 blijven maar stijgen en lopen langzaam op naar $300 miljoen. Nog nooit eerder kwamen de kosten voor een Mission: Impossible-film zo hoog uit. Tom Cruise zou Paramount herhaaldelijk om een groter budget hebben moeten vragen voor het achtste deel van de franchise. Paramount kwam uiteindelijk tot het besluit dat Mission: Impossible 7 anderhalve maand na de bioscooprelease op hun streamingplatform zou worden uitgebracht. Cruise is het hier absoluut niet mee eens en zou zelfs een advocaat hebben ingehuurd om deze beslissing aan te vechten. Inmiddels heeft hij echter besloten de zaak te laten rusten tot na de opnames van Mission: Impossible 8.

Mission: Impossible 8 wordt, net als Mission: Impossible 7, geregisseerd door Christopher McQuarrie, een goede vriend van Cruise met wie hij er al meerdere succesvolle samenwerkingen op heeft zitten. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Cruise overweegt de Mission: Impossible-reeks af te sluiten met dit achtste deel.

Beide films zijn door alle toestanden die gaande waren al meerdere keren uitgesteld. Mission: Impossible 7 staat voorlopig gepland voor juli 2023 en Mission: Impossible 8 voor juni 2024.

Beeld: Still 'Mission: Impossible 8' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopMission: Impossible (1996)Mission: Impossible III (2006)Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two (2024)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws