Marvel bevestigt release 6 MCU-films en series in 2022

Marvel bevestigt release 6 MCU-films en series in 2022

Marvel heeft tijdens een speciaal evenement in Thailand officieel bevestigd dat zes live-action MCU-films en series dit jaar nog te zien zullen zijn. Het gaat om zowel de introductie van nieuwe superhelden als vervolgproducties.

De grote MCU-films waar fans al een tijdje op wachten zijn Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) die vanaf 4 mei in de bioscoop draait, Thor: Love and Thunder (2022), vanaf 6 juli te zien in de bioscoop en Black Panther: Wakanda Forever (2022) te zien vanaf 9 november. Daarnaast zullen we kennismaken met nieuwe superhelden, te beginnen met Moon Knight/Marc Spector in de serie Moon Knight (2021–2022) die vanaf morgen te zien is op Disney+.

Later in het jaar volgt Ms. Marvel (2022) waarin Kamala Khan ontdekt dat ze superkrachten bezit. Tot slot kondigde Marvel ook de aanstaande release van She-Hulk: Attorney at Law (2021– ) aan. Voor deze serie is nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt, maar we weten nu in ieder geval dat we She-Hulk dit jaar nog kunnen verwachten.

Verwacht wordt dat de gebeurtenissen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness grote gevolgen zullen hebben voor de hele MCU vanwege de focus op de multiverse, een verzameling van alternatieve universums die een universele hiërarchie delen.

Thor: Love and Thunder markeert niet alleen de terugkomst van regisseur Taika Waititi, maar ook de terugkomst van Natalie Portman als Jane Foster. De laatste grote Marvel-film die dit jaar uitkomt is Black Panther: Wakanda Forever (2022). Ook hier kijken fans naarstig naar uit, niet alleen vanwege de geruchten die de ronde doen over de introductie van Namor en de verborgen stad Atlantis, maar ook omdat er een eerbetoon verwacht wordt aan de overleden acteur Chadwick Boseman.

Beeld: Still 'Doctor Strange: In the Multiverse of Madness' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Films Series Video on demand BioscoopDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)Black Panther: Wakanda Forever (2022)Thor: Love and Thunder (2022)She-Hulk: Attorney at Law (2021– )Ms. Marvel (2022)Moon Knight (2021–2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws